Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aina kustannustehokkain ratkaisu palvelun luonteesta tai urakan koosta riippumatta. Tähän päästäksemme hyödynnämme jokaisessa projektissa henkilökuntamme ammattitaitoa, vuosikymmenten kokemusta sekä modernia tekniikkaa. Sundströmin koko toiminta kiteytyy näihin lupauksiin, jotka ovat sekä ohjenuora meille itsellemme että takuu laadusta asiakkaillemme.

Sundström on turvallinen valinta

Luottamus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja meille se tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että sopimukset pitävät ja aikatauluissa pysytään. Lisäksi asiantunteva henkilöstömme varmistaa sen, että urakka sisältää aina juuri sen, mitä asiakas tarvitsee, ei enempää eikä vähempää.

Sundström kantaa vastuunsa

Vastuullisuus tarkoittaa meille paljon muutakin kuin voimassa olevien lakien ja asetusten mukaista
yhteiskuntavastuullista yritystoimintaa. Perheyrityksenä olemme oppineet arvostamaan työntekijöitämme ja siksi meille on tärkeää pitää huoli henkilöstömme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Ympäristön huomioimme käyttämällä nykyaikaista kalustoa sekä mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja. Luonnollisesti kannamme myös vastuun tekemämme työn laadusta.

Sundström on joustava ja tehokas

Monipuolinen osaaminen, omat tuotantolaitokset sekä kattava verkosto yhteistyökumppaneita takaavat sen, että pystymme toteuttamaan laajan valikoiman erilaisia urakoita asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Kokemus on opettanut meitä tekemään asiat kerralla oikein, turvallisuusnäkökohtia unohtamatta. Saumaton yhteistyö eri osastojen välillä sekä motivoitunut henkilöstö ovat meille merkittävä voimavara.