Haemme nyt työnjohtajia Lepplaxiin, Vaasaan ja Ouluun


Työnjohtajan roolissa johdat työtä työmaa-alueilla. Vastaat projektien taloudesta, turvallisuudesta ja aikatauluista. Osallistut rakennusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä johdon kanssa sekä materiaalien ja palveluiden hankintoihin. Työtehtäviisi kuuluvat myös laaduntarkastus ja dokumentointi, asiakaskontaktit sekä henkilöstön ja koneiden resurssisuunnittelu.

Etsimme oma-aloitteista, motivoitunutta ja tehokasta työnjohtajaa. Sinulle luonteenomaista ovat hyvät IT-taidot, organisointi- ja yhteistyökyky sekä luottamusta herättävä työskentelytapa sekä työkavereiden että asiakkaiden kanssa. Kommunikoit ruotsiksi ja suomeksi (Oulun alueella ruotsin kieli katsotaan eduksi) ja sinulla on B-ajokortti. Aikaisempi työkokemus rakennusalan työnjohtotehtävistä ja soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri) katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn yrityksessä, joka tähtää jatkuvaan kasvuun. Sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi dynaamisessa tiimissämme. Työskentelemme mukavassa työympäristössä ja tarjoamme hienoja henkilöstöetuja.

Kiinnostuitko? Hae työtehtäviä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@sundstroms.fi. Lisätietoja työtehtävästä antavat Emil Sundström 040-7649 815 ja Emil Hagman 044-2984 115.