Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 120 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 60 miljoonaa euroa. Pätevä henkilöstö, modernin tekniikan investoinnit sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollistaneet menestyksemme. Toiminta alojamme ovat maanrakennus, ratatyöt, asfaltointi, kuljetus, salaojitus ja murskaus.

HAEMME NYT HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA LEPPLAXIN TOIMIPISTEESEEN

Tehtäviisi kuuluu vastata koko henkilöstöprosessista, johon sisältyy kaikki rekrytoinnista päivittäisiin henkilöstöasioihin. Tuet esimiehiämme esimerkiksi työsopimusasioissa, työlainsäädännön kysymyksissä, raportoinnissa sekä analysoinnissa. Raportoit talouspäällikölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta henkilöstöalan tehtävistä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, olet hyvä organisoija ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Odotamme, että sinulla on tahtoa ja taitoa kehittää henkilöstötoimintaamme ja että pystyt helposti toimimaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja tehokas. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi. Talousalan kokemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn yrityksessä, joka tähtää jatkuvaan kasvuun. Sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi dynaamisessa tiimissämme. Työskentelemme mukavassa työympäristössä ja tarjoamme hienoja henkilöstöetuja.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2019 mennessä. Rekisteröi CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas (p. 050 913 4065) tai henkilöstökonsultti Maria Nylund (p. 044 272 6531).