Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 120 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 60 miljoonaa euroa. Pätevä henkilöstö, modernin tekniikan investoinnit sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollistaneet menestyksemme. Toiminta alojamme ovat maanrakennus, ratatyöt, asfaltointi, kuljetus, salaojitus ja murskaus.

HAEMME 3D-MALLINTAJAA LEPPLAXIN TOIMIPISTEELLE

Työtehtäviisi kuuluvat mittaus- ja koneohjausmallien valmistus sekä tiedonsiirto koneiden koneohjausjärjestelmiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä maanrakennuksenprojektiemme koneohjaajien ja esimiestemme kanssa. Työssäsi pääset myös hyödyntämään koneohjausjärjestelmien uusimpia teknologioita.

Odotamme, että sinulla on kokemusta mekaanisesta 3D-suunnittelusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät suunnittelutaidot, ja pystyt ideoimaan uusia ratkaisuja myös aikataulupaineen alla. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja yhteistyökykyinen. Olet innokas oppimaan uutta. Osaat myös viestiä sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn yrityksessä, joka tähtää jatkuvaan kasvuun. sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi dynaamisessa tiimissämme. Työskentelemme mukavassa työympäristössä ja tarjoamme hienoja henkilöstöetuja.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2019 mennessä. Rekisteröi CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas (p. 050 913 4065) tai henkilöstökonsultti Maria Nylund (p. 044 272 6531).