Työtehtäviisi kuuluvat projektikohtaisten mittaus- ja koneohjausmallien valmistus, tiedonsiirto työkoneiden koneohjausjärjestelmiin ja toteumatietojen seuranta- ja käsittely. 3D-mallintajana toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksemme mittausvastaavan, maan- ja radanrakennusprojektien työkonekuljettajien ja työnjohdon kanssa. Työssäsi pääset hyödyntämään viimeisintä teknologiaa koneohjausjärjestelmien parissa.

Toivomme sinulta kokemusta koneohjausmallien valmistuksesta, maan- ja radanrakennushankkeiden mittausprosesseista sekä 3D-WIN ohjelman käytöstä tai muusta vastaavasta. Odotamme sinulta hyvää suunnittelutaitoa, ideointikykyä ja ratkaisukeskeisyyttä paineenalaisena. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, aikaansaava, oppimishaluinen ja yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja/tai ruotsiksi.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn yrityksessä, joka tähtää jatkuvaan kasvuun. Sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi dynaamisessa tiimissämme. Työskentelemme mukavassa työympäristössä ja tarjoamme hienoja henkilöstöetuja.

Kiinnostuitko? Hae työtehtäviä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@sundstroms.fi. Lisätietoja työtehtävästä antaa Sanna Hautamäki 044-9955 454.