Därför lönar det sig att asfaltera gården

Att asfaltera gården är både förmånligt och hållbart. Asfalt är ett material som tål hård användning, samtidigt som det är lättskött och snyggt. För att asfalteringen ska lyckas och din gård bli snygg och jämn behöver både asfalteringen och grundarbetet göras av proffs.

En bra gjord asfaltering underlättar snöskottandet på vintern, och på sommaren är det enkelt att spola av gården med en trycktvätt. Väljer du asfalt till din gård slipper du också lera och damm. Dessutom gäller det att komma ihåg att asfalt är ett material som går att återvinna till 100 procent.

Lång erfarenhet av proffsig asfaltering av gårdar

På Sundströms har vi lång erfarenhet av att asfaltera olika typer av gårdar. Vi erbjuder hela paketet – från grundarbetet till själva asfalteringen. Vi kan också asfaltera större områden såsom hela bostadsområden eller gårdar på industritomtar, eftersom vi har lång erfarenhet av alla sorters asfalteringsjobb.

Beställ asfaltering av din gård

Att asfaltera gården är bara möjligt under den varma årstiden, och därför lönar det sig att vara ute i god tid. Ju snabbare du tar kontakt, desto mer kan du påverka tidtabellen, och desto snabbare kan du börja njuta av din nyasfalterade gård.

Kvadratmeterpris för asfaltering av gård samt leveranstid

Hur länge det tar att få gården asfalterad varierar på hur omfattande tomten är, men vi strävar efter att alltid förverkliga asfalteringsprojekten flexibelt enligt kundernas önskemål. Att hålla fast vid överenskomna tidtabeller är en hederssak för oss. Ring och be om en offert redan idag, eller fyll i blanketten med offertförfrågan!

Försäljare:
Paul Sundström
040 045 7284
paul.sundstrom@sundstroms.fi