Meiltä löydät vaaditun osaamisen ja kaluston salaojitukseen olipa kyseessä sitten pelto tai tontti. Asennamme vuosittain satoja kilometrejä salaojitusputkea vaihteleviin kohteisiin nykyaikaisella kalustolla, johon kuuluu myös GPS-tekniikalla varustettu erikoisvarusteltu ketjukone. Salaojitus hoituu kätevästi kattavana kokonaispalveluna, joka sisältää kaiken tarvittavan salaojitussorasta putkiin ja kaivoihin.

Palveluihimme kuuluvat myös salaojien saneeraukset ja rikkoutuneiden salaojien korjaukset. Salaojituksessa käytettävällä kokoonpanolla meiltä onnistuu niin ikään vesiputkien ja viemärijohtojen asentaminen.

Pitkä kokemus ja alalta kertynyt tieto-taito auttavat meitä suorittamaan peltojen ja rakennusten salaojitukset tehokkaasti ja laadukkaasti.

Peltojen salaojitus

Salaojitus on hyvä tapa saattaa peltojen kuivatus kerrallaan kuntoon. Lisäksi salaojien avulla voi lisätä pellon hyödynnettävissä olevaa pinta-alaa, sillä ne eivät rajoita pellon käyttöä avo-ojien tapaan. Peltojen salaojitus on yksi erikoisaloistamme ja olemmekin jo lähes 30 vuoden ajan auttaneet maanviljelijöitä saamaan peltonsa mitä parhaimpaan kasvukuntoon. Lue lisää peltojen salaojituksesta!

Salaojat rakennuksille

Tonttien salaojitus suoritetaan yleensä rakennusvaiheessa jo perustusten tekemisen aikana, mutta joissakin tapauksissa salaojia täytyy parantaa myöhemmässä vaiheessa. Tällaisia tilanteita voi olla esimerkiksi maaperän liiallinen kosteus tai sadevesien valuminen kohti rakennuksen anturaa tai niiden pääsy jopa kellariin asti. Toimivat salaojat ehkäisevät tehokkaasti myös perustusten routavaurioita.

Salaojituksen hinta

Ota yhteyttä, mikäli haluat tietää mikä on peltojen salaojituksen hinta juuri nyt. Voit myös soittaa suoraan myyjään.