Ammattitaitoinen viherrakentaminen on vaivaton tapa viimeistellä tontin, puiston tai julkisen alueen ilme. Yksinkertaisimmillaan viherrakentaminen voi koskea yhden nurmialueen rakentamista. Laajemmat viherrakentamisen urakat puolestaan ovat kattavia kokonaisratkaisuija, jotka sisältävät kohteesta riippuen kaiken pohjatöistä kivetystöihin.

Toteutamme nykyaikaisella kalustollamme sekä uusien että kunnostettavien kohteiden viherrakentamiseen liittyviä töitä vaihtelevasti ja joustavasti. Kauttamme saat myös esimerkiksi erilaiset viherrakentamiseen liittyvät betonityöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa mielellään materiaalivalinnoissa ja toimitamme tarvittaessa myös vaaditut materiaalit kohteeseen.

Vankka kokemus maanrakentamisesta heijastuu myös viherrakentamisen periaatteisiimme. Laatu, tehokkuus ja pitävät aikataulut ovat meille asiakkaiden tarpeiden rinnalla tärkeimmät työtämme ohjaavat tekijät. Lopputuloksen tulisi olla sekä toimiva että viihtyisä. Lisäksi viherrakentaminen sisältää ekologisen näkökulman, asiat tehdään ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia ratkaisuja suosien.