Siltojen avulla voidaan parantaa liikenteen sujuvuutta sekä turvallisuutta ja lisätä liikenneväylän käyttömukavuutta. Siltarakentamisen palveluihimme kuuluu niin maantie- kuin ratasiltojen rakentaminen. Toimimme siltaurakoissa toteuttavana tahona, eli suoritamme varsinaisen rakentamisen suunnitelmien perusteella luotettavasti ja joustavasti.

Siltarakentamisen vaatimat erityispiirteet otamme huomioon urakkakohtaisesti hyödyntämällä henkilökuntamme kokemusta ja ammattitaitoa sekä modernilla tekniikalla varustettua kalustoamme. Turvallisuustekijät sekä aikataulussa pysyminen ovat meille tehokkaan ja laadukkaan siltarakentamisen lähtökohtia.

Suoritamme kaikki siltarakentamiseen liittyvät urakat kokonaisuutena, joka sisältää niin materiaalit kuin esim. valu- ja laudoitustyöt. Tapauskohtaisesti voimme tarvittaessa osallistua vain urakan tietyn osan toteuttamiseen. Kattavan alihankkijavaerkostomme avulla voimme sisällyttää siltarakentamisen kokonaispalveluun myös kevyen liikenteen alikulkutunnelit.