Tänä päivänä lähes kaikki rakennushankkeet vaativat jonkinlaista maanrakennustyötä. Me Sundströmillä olemme kokeneita maanrakennuksen ammattilaisia, ja suurin osa projekteistamme liittyy maanrakennukseen. Projektimme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä vaativiin kokonaisurakoihin, jotka kattavat kaiken materiaaleista ja konetöistä kunnallistekniseen rakentamiseen ja asfaltointiin saakka.

Teemme esimerkiksi salaojitusta, teiden ja siltojen rakentamista, maansiirtotöitä ja pilaantuneen maan puhdistamista. Meillä on myös kokemusta erilaisten viheralueiden, kuten pihojen ja puistojen, maanrakennustöiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tämänkaltaisissa töissä suosimme erityisesti ympäristöystävällisiä ja ekologisia ratkaisuja. Mikään haaste ei ole meille liian suuri!

Maanrakennustöissä työkoneet ovat erittäin tärkeässä roolissa. Suoritamme kaikki maanrakennustyöt tehokkaasti ja luotettavasti omalla ajanmukaisella kalustollamme, johon kuuluu mm. kaivinkoneet, pyöräkuormaajat ja maansiirtoautot. Olemme edelläkävijöitä nykyaikaisen tekniikan hyödyntämisessä maanrakennustöissä, ja esimerkiksi kaivinkoneemme on varustettu 3D-ohjausjärjestelmällä. Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat kaikkien hankkeiden laadukkaan ja kustannustehokkaan toteuttamisen.

maanrakennus maanrakennustyö sundström

Palvelumme ei ole tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille, vaan teemme maanrakennustöitä myös yksityisasiakkaille. Teemme esimerkiksi omakotitalojen ja kesämökkien maanrakennustöitä, kuten vesijohtolinjojen kaivuuta ja viherrakentamista. Laajan asiantuntemuksemme turvin voimme räätälöidä aina asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella meneillään tai suunnitteilla olevista hankkeista, tai pyytää tarjouksen jo tänään. Vastaamme mahdollisimman pian!

Maanrakennus
Myyntipäällikkö
Kjell Sundström
040 036 1917
kjell.sundstrom@sundstroms.fi