Miksi kannattaa laittaa asfaltti pihaan

Pihan asfaltointi on edullinen ja kestävä ratkaisu. Kulutusta kestävä ja kantokykyinen asfaltti on paitsi toimiva ja käytännöllinen, myös siisti ja saumaton pihapäällyste.

Huolella tehdyt pohjatyöt ja ammattitaidolla suoritettu pihan asfaltointi pitävät pihasi siistinä ja tasaisena. Tasainen asfalttipäällyste helpottaa lumitöiden tekoa talvisin ja on erittäin helppo puhdistaa esimerkiksi painepesurilla kesäisin. Asfaltti on myös kuraamaton ja pölyämätön päällyste. Asfaltti on 100 % kierrätettävää materiaalia.

WP_20130822_002
DSC01554

Pihan asfaltointi kokemuksella ja ammattitaidolla

Sundströmillä on vuosien kokemus erilaisten pihojen asfaltoinnista. Tarjoamme asfaltointia kokonaispalveluna, johon sisältyy kaikki tarvittavat työt pohjatöistä itse asfaltointiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä myöskään suurten asfaltointiprojektien, kuten asuinalueiden tai hallien tiimoilta. Meillä on pitkä kokemus myös laajamittaisista asfaltointitöistä.

DSC01601
WP_20140723_001

Pihan asfaltointi kannattaa tilata nyt

Pihan asfaltointi on mahdollista vain lämpiminä vuodenaikoina, ja asfalttipäällystettä hankkiessa kannattaakin olla ajoissa liikkeellä. Kun toimit nopeasti, ehdit vaikuttaa aikatauluihin, ja saat pihasi käyttökuntoon ripeässä tahdissa.

Asfaltin neliöhinta ja toimitusaika

Pihan asfaltoinnin toimitusaika riippuu aina kohteen laajuudesta, mutta pyrimme aina toteuttamaan kaikki asfalttiprojektit joustavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sovituista aikataulusta kiinni pitäminen on meille ylpeyden aihe. Soita ja kysy pihan asfaltoinnin hintaa tai täytä oheinen tarjouspyyntölomake jo tänään!

DSC01599
DSC01571

Myyjä:
Paul Sundström
040 045 7284
paul.sundstrom@sundstroms.fi

Pihan asfaltoinnin hinta

Ota yhteyttä, mikäli haluat tietää mikä on asfaltoinnin hinta juuri nyt.