Haemme Sundström Ab Oy:n palvelukseen radanrakennus yksikköön

TYÖNJOHTAJAA/TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan työmaiden ja projektien ennakkosuunnittelusta, työvaiheiden toteuttamisesta ja aikataulutuksesta sekä resurssisuunnittelusta. Varmistat ammatti- ja johtamistaidoillasi sopimuksen mukaisen laadun ja turvallisuusasioista huolehtimisen. Työkuvaan liittyy myös kustannusseuranta sekä projektien raportointi ja ohjeistus. Vastuualue tarkentuu valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä johdon ja tuotannon kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja, käytännönläheisyyttä ja organisointikykyä. Persoonana olet oma-aloitteinen huolellinen, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä olet asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme:

  • itsenäinen ja monipuolisen tehtävän
  • vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
  • hyvät urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
  • organisaatioin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 13.8.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Recruitment Consultant JuhaPekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!